Ramen wassen

  • Ramen wassen
  • Werkwijze
  • Binnen en buiten
  • Voor wie?
  • Glasreiniger Pro
Raam

Ramen wassen

Propere ramen zijn een must voor iedereen. Niemand vindt het leuk om door een besmeurd raam naar buiten te kijken. Rana Cleaning to the rescue! De combinatie van ons jong en dynamisch team, samen met een kwaliteitsvolle aanpak, zorgt voor het schitterende resultaat. Onze belofte? Propere ramen waar geen vuiltje op te bespeuren valt.

Werkwijze

Rana Cleaning kan ramen op verschillende manieren wassen. De traditionele manier, waar wij de voorkeur aan geven, of de reinigingstechniek met osmose. Rana Cleaning beschikt over de knowhow en de nodige tools om jouw ramen te doen stralen. Door onze jarenlange ervaring verzekeren we je een streepvrij en blinkend resultaat.

Binnen en buiten

Zijn je ramen binnen ook vuil? Geen zorgen, wij knappen dit voor je op. Voor zowel binnen als buiten passen we de juiste methode toe om tot het perfecte resultaat te komen.

Maar daar stopt het niet. Als schoonmaakbedrijf gaan wij voor een afwerking tot in de puntjes. Daarom geniet niet alleen het raam mee van een glasheldere reiniging, ook de omkadering en jouw vensterbanken worden meteen mee gepoetst. Laat het mooie weer opnieuw bij jouw thuis binnekomen.

Voor wie?

We bieden deze dienst zowel aan voor particulieren als bedrijven. Ons team kuist al het vensterglas van je woning, appartement, bedrijfspand, bijgebouw, veranda etc. Steeds in overleg en op maat wordt nagegaan wat de specifieke wensen zijn. Zo garandeert Rana Cleaning het meest optimale resultaat.

Glasreiniger Pro

Wil je zelf aan de slag gaan om je ramen te poetsen? Glasreiniger Pro is je perfecte ‘partner in crime’. Het is geschikt voor hoogglanzende oppervlakken waaronder vensters, tv-schermen, spiegels, keramische kookplaten en autoruiten. Alle andere gladde oppervlakken zijn hier ook geschikt voor. Benieuwd naar meer?

Rana Cleaning aan het werk

Ben jij klaar voor een kraaknet eindresultaat?

Zie je door je ramen het mooie uitzicht niet meer?
Begint het vuil zich op te stapelen op je oprit of terras?
Of moet je dakgoot dringend worden schoongemaakt?

Naast ramen wassen, reinigen we ook nog...