Periodieke schoonmaak

  • Periodieke schoonmaak voor:
  • Scholen
  • Speeltuinen
  • Dokterspraktijken
  • Tandartspraktijken
  • Maar ook voor

Periodieke schoonmaak

Heb jij in het gebouw gemeenschappelijke ruimtes van verschillende residenties? Een trappenhal die onderhoud vergt? Bepaalde ruimtes die regelmatig grondig gereinigd moeten worden? Geen zorgen, Rana Cleaning 'got you covered'.

Wij ontzorgen je van de periodieke schoonmaak. Entree’s, trappen, gangen, galerijen, liften, portalen, … Je hoeft het maar op te noemen of wij houden ze beeldschoon. Tot en met zelfs het reinigen van de stoep.

Bij ons kan iedereen terecht voor een nette periodieke reiniging. Van tandartsen tot dokters, van scholen tot speeltuinen, van ziekenhuizen tot...

Scholen

Als school wil je natuurlijk de best mogelijke leeromgeving creëren voor de leerlingen. Een kraaknette omgeving is dan ook onontbeerlijk. Klaslokalen, refters, sportzalen, toiletten, … Het zijn maar enkele voorbeelden van plaatsen in jouw school die erg druk bezocht worden. Daarom is het van cruciaal belang dat deze ten alle tijd hygiënisch ‘voor de dag’ kunnen komen.

Bij Rana Cleaning ontzorgen we je school volledig op. Van begin tot eind. Kwaliteit en flexibiliteit troef.

Speeltuinen

Om ervoor te zorgen dat jouw (openbare) speeltuin ten alle tijd schoon blijft, is een tijdige reiniging cruciaal. Het onderhoud is immers een belangrijk element om te kunnen garanderen dat de kinderen kunnen spelen met plezier in een hygiënische omgeving. Rana Cleaning to the rescue.

Dokterspraktijken

In jouw dokterspraktijk komen dagelijks heel wat patiënten over de vloer die vaak verkouden zijn, griep hebben, … Om hen te genezen, wil je je patiënten natuurlijk ontvangen in een propere praktijk. Hygiëne staat immers op nummer 1.

Daarom is een periodieke reiniging essentieel zodanig dat elke patiënt verwelkomt kan worden in een kraaknette dokterspraktijk. Geen tijd om dit zelf te doen? Geen zorgen, laat het dan gerust over in de professionele handen van Rana Cleaning. Wij ontzorgen je volledig. Ook je gevel laten reinigen?

Tandartspraktijken

Een nette uitstraling van jouw tandartspraktijk bepaalt mee het visitekaartje van jouw bedrijf. Naast natuurlijk het reinigen van jouw gevel, is het nut van een periodieke reiniging niet te onderschatten. Er komen immers heel wat mensen over de vloer in de praktijk. Een steriele omgeving is dus cruciaal.

Heb je geen tijd om dit zelf te doen? Laat het dan gerust over aan het gespecialiseerde team van Rana Cleaning. Wij zorgen ervoor dat jouw tandartspraktijk mooi ’shinet’ als nooit tevoren.

Maar ook voorMaar natuurlijk gaat het nog veel verder dan dat. Zo kunnen we ook zorgen voor kraaknette bedrijfsreclame, propere rolluiken, hygiënische industriële keukens, ... en nog zoveel meer. Dag in, dag uit. 24/7. Week na week. 12/12.

Ben jij klaar voor een periodieke schoonmaak?

Heb jij het gevoel dat vuil en bacteriën zich, keer op keer, blijven opstapelen?
Heb jij nood aan een professionele schoonmaakpartner die jou ontzorgt van een periodieke reiniging?

Naast een periodieke schoonmaak reinigen we ook nog...