En ook nog …

  • Wat we ook nog reinigen:
  • Bedrijfsreclame
  • Industriële keukens
  • Afdaken
  • Rolluiken

Schoonmaak van bedrijfsreclame

Propere reclame? Dat is het uithangbord van jouw bedrijf. De eerste indruk is immers meestal de belangrijkste. Daarom staat ons team voor je klaar om al jouw reclameborden en -panelen te reinigen. Van top tot teen. Al dan niet periodiek. Zo wordt jouw bedrijf nog beter zichtbaar.

Industriële keukens

Industriële keukens, zoals grootkeukens in restaurants bijvoorbeeld, zijn plaatsen binnen een organisatie die zeer gevoelig zijn voor zwerfvuil, vuil, vet en bacteriën. Door de aanvoer en verwerking van etenswaren, in combinatie met het intensief gebruik van de grootkeuken en haar toestellen, is de kans op besmetting groot.

Daarom is het van cruciaal belang dat deze op tijd en stond volledig gereinigd worden. Ons Rana Cleaning-team staat alvast paraat om jouw industriële keuken volledig schoon te maken, van top tot teen. Met oog voor detail.

Omdat elke industriële keuken anders is, werken wij volledig op maat. Elke keuken verdient een eigen aanpak in het reinigen. Wij ontzorgen je van een dieptereiniging tot en met het ontsmetten toe. Zo voorkom jij een mogelijke voedselvergiftiging (van de salmonella-bacterie bijvoorbeeld).

Afdaken

Mossen en vallende bladeren zijn een boosdoener die ervoor kunnen zorgen dat jouw afdak verkleurt. Niet alleen kan dit zorgen voor verkleuring, ook eventuele schade aan de dakbedekking is mogelijk.

Om dit te vermijden is het cruciaal dat jouw afdak tijdig het nodige onderhoud krijgt dat het verdient. Weet je niet goed waar te beginnen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons Rana Cleaning-team helpt je graag op weg.

Rolluiken

Niet alleen afdaken krijgen het zwaar te verduren, ook rolluiken kunnen onder andere door invloed van de weersomstandigheden erg vuil worden. Een diepgrondige reiniging, zowel aan de binnen- als buitenkant, is dus zeker geen overbodige luxe.

Met onze borstels binnen handbereik gaan we aan de slag om alles nauwkeurig te reinigen. Van begin tot eind. Is de binnenkant van het rolluik moeilijk te bereiken door het raam dat ervoor staat? Geen zorgen, een simpele demontage volstaat om zelfs de kleinste plekjes te reinigen.

Ben jij klaar voor een mooie reiniging?

Zie je door je ramen het mooie uitzicht niet meer?
Begint het vuil zich op te stapelen op je oprit of terras?
Of moet je dakgoot dringend worden schoongemaakt?

Wij reinigen ook nog...