Dakgoten

  • Dakgoot reinigen
  • Werkwijze
  • Dakgoot egel

Dakgoot reinigen

Je dakgoot regelmatig laten reinigen? Een must die verstoppingen en zelfs eventuele waterschade kan voorkomen. Zo zal, na verloop van tijd, het vuil in je dakgoot zich blijven opstapelen. Door het gewicht van stilstaand water en ophoping van vuil, kan de dakgoot het begeven met schade tot gevolg.

Het team van Rana Cleaning ontzorgt je zodanig dat defecten of verstoppingen tot het verleden behoren. Al dan niet met een grondige reiniging op korte termijn of met een dakgoot egel op lange termijn.

Werkwijze

Ons professionele team gaat aan de slag met de juiste tools, afhankelijk van de situatie, zodanig dat jouw dakgoot in een mum van tijd verstoppingsvrij is.

Met een speciale gootschup ontdoen we de dakgoot van al het vuil. Is het vuil in jouw dakgoot eerder droog? Dan keren we deze graag voor je uit. Om het volledig af te werken spuiten we deze nog eens keertje uit met de tuinslang. Klaar om jouw dakgoot te laten reinigen?

Dakgoot egel

Wil je verstoppingen in jouw dakgoot, kost wat kost, ten alle tijde vermijden op lange termijn? Dan zijn onze dakgoot egels misschien wel de perfecte oplossing. Komt er vuil, mos, bladeren, … in de dakgoot egel terecht? Dan blijven deze door de ‘stekels’ hangen.

Komt later de zon uit? Dan droogt alles op en neemt de wind vervolgens het vuil mee. Zo blijft jouw dakgoot verstoppingsvrij en kan het regenwater altijd netjes de regenpijpen in lopen.

Ben jij klaar om jouw dakgoot te laten reinigen?

Stapelt het vuil in jouw dakgoot zich op?
Zit jouw dakgoot vaak verstopt?
Wil je dat het regenwater terug opnieuw afvloeit via de dakgoot zelf?

Naast dakgoten reinigen we ook nog...