De expertise van
Rana Cleaning

Ramenwassers Limburg

Rana Cleaning, dat zijn wij

Schoonmaakbedrijf Rana Cleaning uit Bree, Limburg. Maar niet alleen dat. Rana Cleaning bestaat uit een jong en dynamisch team dat jou volledig ontzorgt op vlak van reinigingswerken. Zowel voor particulieren als bedrijven. Elk project is op maat en met de nodige expertise. Samen met jou zorgt Rana Cleaning voor een schitterend, blinkend en spiegelglad eindresultaat.

Hoe Rana Cleaning het schitterende daglicht zag?

Alles begon in 2016 toen Raoël nog werkte als manusje-van-alles in een garage. Hij was o.a. verantwoordelijk voor het onderhouden van gebouwen en terreinen. Op een bepaald moment werd de vraag gesteld of hij toevallig misschien de ramen van de showroom wilde wassen.

Met nog geen ervaring ‘achter de kiezen’ op vlak van ramen wassen, ging hij meteen aan de slag. Hij probeerde en ja hoor: het eindresultaat viel heel goed goed mee. Enkele maanden later was het alweer tijd voor schitterende ramen in de showroom en wie werd er als eerste ingeschakeld? Uiteraard Raoël.

Bij het wassen van de ramen, geraakte hij aan de praat met klanten die aan het wachten waren in de showroom en al snel kwam de vraag of hij dat ook bij hun kon doen. 1, 2, 3, 4, 5, … klanten, de aanvragen bleven maar stijgen dus besliste Raoël om een kleine bestelwagen te kopen. Een bijberoep werd werkelijkheid met een enorme groei tot gevolg.

Vaak kreeg hij ook de feedback dat alles zo mooi blinkte na een bezoekje. Maar klanten gaven dan regelmatig de opmerking dat, als ze het zelf poetsten, ze altijd strepen zagen. Voor een streepvrij eindresultaat kwam Rana Cleaning dan op de proppen met Glasreiniger Pro als een private label.

En het ging nog verder...

Omdat Raoël ook vragen kreeg zoals ‘als je toch boven staat met de ladder, kan je ook onze dakgoten zuiver maken‘ werd dit hun tweede activiteit. Niet veel later werd er een osmose apparaat aangekocht met een bereik van maar liefst 9 meter waarmee zelfs de moeilijkst bereikbare ramen gereinigd konden worden. Niet alleen ramen konden hiermee gepoetst worden, maar ook zonnepanelen. Weer een nieuwe dienst!

Daar stopte het niet

Maar dat was nog niet alles want klanten vroegen steeds meer en meer waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstonden om verder door te groeien. Van het reinigen van klinkers tot en met het reinigen van rolluiken en bijna alles daartussen.

Het ging nog verder

Op een dag kreeg Raoël de vraag om een volledig nieuw appartement op te kuisen zodanig dat het klaargestoomd kon worden voor oplevering. De poets had een groot succes want daarna mocht Rana Cleaning de periodieke poetsbeurten uitvoeren. Zo werd het steeds drukker en drukker. Na dat moment werd dan de stap gezet om over te schakelen naar een hoofdberoep. Tot op de dag van vandaag waarbij Raoël aan het roer staat van deze blinkende onderneming.

Ben je klaar om alles terug te laten ‘shinen’?

Zie je door je ramen het mooie uitzicht niet meer?
Begint het vuil zich op te stapelen op je oprit of terras?
Of moet je dakgoot dringend worden schoongemaakt?

Waar wij zoal in uitblinken

Ramen wassen

Vensters die schitteren. Dat is wat Rana Cleaning realiseert. Altijd een blinkend eindresultaat gegarandeerd.

Reinigen

Als schoonmaakbedrijf zorgen wij ervoor dat jouw gevel, zonnepanelen, dakogoten, klinkers, … er terug proper uitzien.