Zonnepanelen

  • Zonnepanelen
  • Werkwijze
  • Voor wie?

Zonnepanelen

Zonnepanelen krijgen het zwaar te verduren, in weer en wind. Vuil, stof, zand, … het zijn maar enkele boosdoeners die een negatieve invloed hebben op de werking ervan. Op tijd en stond je zonnepanelen laten reinigen is zeker geen overbodige luxe. Zo zorg je dat het rendement van jouw zonnepanelen gewaarborgd blijft en dat de 'levensduur' gemaximaliseerd wordt. Ook wordt voorkomen dat vuil zich zal invreten met eventuele onherstelbare schade tot gevolg.

Dankzij onze doorgedreven kennis en jarenlange ervaring mag je rekenen op een professionele schoonmaakpartner. We gaan zorgvuldig te werk zodat vervuiling geen kans krijgt om zich definitief vast te zetten.

Werkwijze

Met een speciaal ontwikkeld osmose systeem reinigen we jouw zonnepanelen. Tot in de kleinste hoekjes. Met water, zonder kalk en chemicaliën. We gebruiken het leidingnet ter plaatse waarbij het water eerst door onze osmose filter gaat. Daarna gaan wij aan de slag, met onze telescoopborstel binnen handbereik.

Voor wie?

Bij Rana Cleaning reinigen we zowel zonnepanelen bij bedrijven als bij particulieren. Telkens met een kraaknet en spiegelglad eindresultaat zodat jouw zonnepanelen stralend voor de dag kunnen komen.

Ben jij klaar om jouw zonnepanelen te laten reinigen?

Is de opbrengst van jouw zonnepanelen sterk afgenomen de laatste jaren?
Begint het vuil zich steeds meer en meer vast te zetten?
Is het hoog tijd voor blinkende zonnepanelen?

Naast zonnepanelen, reinigen we ook nog...