Industriële reiniging

  • Industriële reiniging
  • Aanpak op maat
  • Voor wie?

Industriële reiniging

Industriële keukens, zoals grootkeukens in restaurants bijvoorbeeld, zijn plaatsen binnen een organisatie die zeer gevoelig zijn voor zwerfvuil, vuil, vet en bacteriën. Door de aanvoer en verwerking van etenswaren, in combinatie met het intensief gebruik van de grootkeuken en haar toestellen, is de kans op besmetting groot.

Daarom is het van cruciaal belang dat deze op tijd en stond volledig gereinigd worden. Ons Rana Cleaning-team staat alvast paraat om jouw industriële keuken volledig schoon te maken, van top tot teen. Met oog voor detail.

Aanpak op maat

Omdat elke industriële keuken anders is, werken wij volledig op maat. Elke keuken verdient een eigen aanpak in het reinigen. Wij ontzorgen je van een dieptereiniging tot en met het ontsmetten toe. Zo voorkom jij een mogelijke voedselvergiftiging (van de salmonella-bacterie bijvoorbeeld).

Voor wie?

Als uitbater van een grootkeuken ben jij bij Rana Cleaning aan het juiste adres voor een grondige reiniging van jouw industriële keuken. Ben jij klaar voor een kraaknet eindresultaat? Volledig spik en span? Neem dan gerust contact met ons op.

Ben jij klaar voor een industriële reiniging?

Heb jij het gevoel dat vuil en bacteriën zich opstapelen in jouw grootkeuken?
Is er een degelijk en weldoordacht reinigingsplan noodzakelijk voor een maximale hygiëne?
Heb jij nood aan een professionele schoonmaakpartner die jou ontzorgt van A tot Z?

Naast industriële keukens, reinigen we ook nog...